Afvallen
in de 
overgang

Vitadis Slanker Leven Plan

Een nieuwe methode om gezond af te vallen is de methode van Vitadis, het Vitadis Slanker Leven Plan. Vitadis is in principe een eiwitdieet. Inmiddels is wel algemeen bekend, dat eiwitdiëten het beste werken om af te vallen. Bij dit dieet eet je alleen goede voeding en producten, waardoor de vetverbranding optimaal wordt. Dit is een snelle en gezonde manier om een paar kilo’s, zoveel als je wilt, kwijt te raken. De Vitadis manier van afvallen is gemakkelijk vol te houden omdat je niet lusteloos wordt of met een hongergevoel rondloopt. Je eet bij deze methode 6 of 7 keer per dag. Sporten is hierbij niet nodig en toch val je 3 tot 6 kilo per week af door het volgen van deze Vitadis methode.

Hoe werkt het Vitadis Slanker Leven Plan?

afvallen2Als je start met het Vitadis Slanker Leven Plan krijg je een pakket met voedingsproducten thuisgestuurd. Deze voedingsproducten zorgen ervoor dat je lichaam snel in de vertverbrandingsmodus komt. Vitadis heeft niet alleen eiwitrepen en -shakes, maar een heel scala van meer dan 80 verschillende proteïne voedingsproducten (bijvoorbeeld ontbijt, snacks, desserts, volledige maaltijden). Alle producten zijn erg lekker en eenvoudig klaar te maken. Een groot voordeel is, dat je gewoon ’s avonds met je gezin mee kunt eten. Hiervoor zijn ook nog eens heel veel Vitadis recepten beschikbaar, die allemaal gericht zijn op gezond eten. Het dieet is daardoor niet erg streng en gemakkelijk vol te houden. Het afvallen volgens de Vitadis methode gaat gecontroleerd, dus gezond en niet té veel in té korte tijd. Hierdoor wordt de kans op het beruchte jojo-effect verminderd.

De fasen van het Vitadis Slanker Leven Plan

Fase 1: het startpakket

In dit pakket zitten ongeveer 40 eiwitrijke eetmomenten, doorgaans is dit voldoende voor 1o dagen. Elke dag kent 6 verschillende eetmomenten, voor 5 van die eetmomenten zitten de producten in het pakket. Het avondeten zit niet in het pakket, omdat je dat zelf kunt klaarmaken en samen met je gezin eten. Je kunt de avondmaaltijd bereiden door de recepten te gebruiken uit de meegeleverde receptenboekjes. De producten uit het pakket variëren sterk: van repen, shakes, soepen en snacks tot volwaardige maaltijden zoals pasta, omelet of pannenkoeken. Met dit pakket val je gemiddeld 3 tot 6 kilo af in een week.

Fase 2: gemakkelijk 1 of 2 kilo afvallen

Het pakket voor fase 2 is bedoeld voor mensen die snel en gemakkelijk een paar kilootjes willen afslanken. Het pakket bevat 21 eiwitrijke snacks, verschillende receptenboekjes en achtergrondinformatie  met tips om af te vallen. Ontbijt, lunch en avondmaaltijd kun je zelf bereiden aan de hand van de meegeleverde receptenboekjes, de drie tussendoortjes per dag zitten in het pakket. Dit pakket heeft voldoende voedingsproducten voor 7 dagen en je valt er gemiddeld 1 tot 2 kilo  mee af.

De probeerbox

Je kunt ook eerst kennis maken van het Vitadis Slanker Leven Plan door de probeerbox te bestellen. In dit pakket zitten 13 eiwitrijke snacks, achtergrondinformatie en een receptengids.

Begeleiding

Je krijgt zowel in fase 1 als in fase 2 je eigen coach via je computer of mobiel. Je coach stuurt je e-mails over het klaarmaken van de producten en tips waar je op moet letten tijdens het afvallen.

Je streefgewicht bereiken

Wil je méér dan 3 tot 6 kilo afvallen, dan kun je er gewoon nog een week achteraan plakken, waarin je dan weer 3 tot 6 kilo afvalt. Je valt gezond af, dus je kunt daar gerust mee doorgaan. Heb je je streefgewicht bereikt, dan zorgen je coach en de gezonde recepten voor een aantal kleine aanpassingen in je voedingspatroon, waardoor je op gewicht blijft en het jojo-effect vermijdt.

Reviews

vitadis_sylvia

vitadis_yvonnne

 

Overtollige kilo’s snel, gemakkelijk en gezond verliezen

Bepaal zelf uw BMI

cm
kg

Bepaal zelf uw BMI

De kinder-BMI calculator is betrouwbaar voor kinderen tussen 2 en 20 jaar

cm
kg