Afvallen
in de 
overgang

Vetverbrandgeheimen

Vetverbrandgeheimen, een nieuwe methode om af te vallen van Richard Ridder.

In een gratis, grappig animatiefilmpje geeft Richard je een aantal ongebruikelijke tips om af te vallen. Hierin wordt onthuld hoe je eindelijk het lichaam krijgt, dat je altijd al wilde hebben, zonder dat je een dieet moet volgen, zonder jezelf uit te hongeren en zonder het bekende jojo-effect.

De methode van Vetverbrandgeheimen is een zeer informatief e-book in vier delen.

Diëten en afvallen

VetverbrandgeheimenDeel 1 van Vetverbrandgeheimen behandelt de manier waarop je moet denken over diëten en afvallen. Hij legt uit waarom diëten eigenlijk nooit werken en waarom de meeste mensen weer aankomen na het volgen van een dieet. Hij laat zien wat de oorzaken zijn, dat veel mensen te kampen hebben met overgewicht doordat ze verkeerde gewoonten hebben aangeleerd. Vervolgens geeft hij aan hoe je het moet aanpakken om deze verkeerde gewoontes weer af te leren: bepaal hoeveel je wilt afvallen, wat is je ideale gewicht, dus wat is je doel? Ga daarna stap-voor-stap naar dit doel door het creëren van nieuwe gewoontes.

Afvallen en aankomen

Deel 2 van Vetverbrandgeheimen handelt over de basis van aankomen en afvallen. Hoe werkt ons lichaam en hoe gaat het om met alles wat we eten. Welke voedingsmiddelen kunnen we eten zonder dat ze als vet opgeslagen worden in ons lichaam en welke voedingsmiddelen worden meteen opgeslagen. Insuline speelt hierin een heel belangrijke rol.

De juiste voeding

Deel 3 van Vetverbrandgeheimen gaat over de juiste voeding. De kern van het geheim om af te vallen. Welke voeding kun je uitstekend eten en welke niet. Door het eten van gezonde voeding val je af.

Sporten en afvallen

Deel 4 van Vetverbrandgeheimen behandelt het onderwerp Sporten en afvallen. Hierin wordt uitgelegd hoe belangrijk het is om te sporten. Dat de kilo’s eraf gaan is natuurlijk prima, maar het strakke lijf erbij is alleen mogelijk door te sporten. Hij helpt je op gang te komen en erachter te komen hoe je, ook als je er geen zin in hebt, toch aan je beweging kunt toekomen.

Verder ontvang je een aantal bonussen bij deze Vetbrandgeheimen methode:
– het e-book Strakke buikspieren
– het e-book 25 gezonde en lekkere drankjes
– het e-book Snel én gezond afvallen
– regelmatig videofilms met motiverende tips

Bekijk de gratis animatie van Richard Ridder en ontdek een aantal tips om snel af te vallen, waar je nog niet aan had gedacht

Bepaal zelf uw BMI

cm
kg

Bepaal zelf uw BMI

De kinder-BMI calculator is betrouwbaar voor kinderen tussen 2 en 20 jaar

cm
kg