Afvallen
in de 
overgang

Vet verliezen 1.0

Vet verliezen 1.0, de ultieme strategie

 • Heb je aanleg om dik te worden?
 • Zit dik worden in je genen?
 • Lijkt het verliezen van vet onmogelijk?
 • Zie je nog steeds geen resultaat in de spiegel, ondanks sporten en diëten?

Nu gaat het lukken! Mark van Oosterwijck heeft een strategie ontdekt waardoor iedereen op een snelle, gezonde en blijvende manier van zijn of haar overtollig vet kan verliezen. Dit geldt zeker ook voor mensen met aanleg om dik te worden of met slechte genen. Nog sterker, deze strategie is bij uitstek geschikt voor mensen die, ondanks sporten en diëten, maar geen vet verliezen.

vetverliezen

Inhoud van Vet Verliezen 1.0:

 • Hoe moet je eten voor een optimale vetverbranding en hormoonhuishouding.
 • Technieken om je hongergevoel tegen te gaan.
 • Hoe gebruik je nutriënt timing voor optimaal vetverlies.
 • Technieken om maximaal vet te verbranden tijdens de training.
 • Hoe je precies vaststelt hoeveel calorieën en macronutriënten jouw lichaam nodig heeft.
 • Waarom je ontbijt niet de belangrijkste maaltijd van de dag is.
 • De kracht van dagelijks een tijdje vasten en hoe je deze vasten-tijd voor je aan het werk zet.
 • Effectieve trainingsschema’s die je helpen om je vetverbranding te optimaliseren.
 • De unieke eigenschappen van koffie en hoe je hier gebruik van maakt.
 • Handige boodschappenlijsten… zodat je precies weet wat en hoeveel je in huis moet halen.
 • Welke supplementen wel effectief zijn als je sneller vet wilt verliezen.

Voor wie is Vet Verliezen 1.0 bedoeld?

Iedereen kan baat hebben bij deze methode en effectief overtollig vet verliezen door deze simpele strategie te volgen. Deze strategie is echter bij uitstek geschikt (en bedoeld) voor mensen die aanleg hebben om aan te komen. De strategie richt zich dan ook op mensen die, ondanks al hun inspanningen in de sportschool en tijdens het diëten, geen enkel resultaat zien en die op zoek zijn naar een methode die wel werkt.

De strategie is eenvoudig en effectief. Eenvoudig, maar dat wil nog niet zeggen dat het gemakkelijk is. Zeker de eerste paar weken zul je de nodige discipline en doorzettingsvermogen moeten hebben.

Als je op zoek bent naar een methode waarbij je zelf niets hoeft te doen, of je bent niet bereid om aan je lichaam en gezondheid te werken, dan is deze methode waarschijnlijk niets voor jou.

Mark’s verhaal

Mark, auteur van Vet verliezen 1.0Mark (de auteur van Vet Verliezen 1.0) weet waarover hij praat als hij het heeft over aanleg voor dik worden. Van jongs af aan kampte hij met overgewicht. Om die reden is hij zich al op jonge leeftijd gaan verdiepen in gezonde voeding en beweging.

Elk grammetje dat hij verloor een ware strijd. Bijna alle dagen van de week was hij in de sportschool actief. Elke dag was hij bezig met diëten. Maar als hij zich ook maar even liet gaan, in het weekend bijvoorbeeld, dan waren al zijn inspanningen voor niets geweest en kon hij weer van voren af aan beginnen.

Jarenlang gaf hij zijn genetische aanleg de schuld van zijn overwicht. Totdat hij in aanraking kwam met een methode die wél werkte, en waarmee hij voor het eerst blijvende resultaten bereikte.

Vet verbranden bleek ineens veel makkelijker dan hij dacht. Na zijn voortdurende strijd met overgewicht lukte het hem nu om op een gezonde manier zijn ideale gewicht te bereiken… en dit te behouden.

Om ook anderen te kunnen helpen, heeft hij al zijn kennis, ervaring en technieken samengebundeld tot één effectieve strategie die iedereen kan gebruiken om snel en blijvend van overtollig vet af te komen.

Wat is zijn geheim????

Waarom werkt Vet verliezen 1.0?

De meeste afslankprogramma’s zijn niet effectief omdat ze gericht zijn op het beperken (of geheel weglaten) van koolhydraten of vetten uit je dieet. Dit vermindert je calorie inname, maar op lange termijn heeft dit een nadelige invloed op verschillende belangrijke lichaamsfuncties en raakt je hormoonhuishouding in de war.

Wat is dan wel het geheim van blijvend vet verliezen? ‘Intermittent fasting‘ is de oplossing. Het antwoord zit hem niet in het weglaten van voedingsstoffen uit je dieet… maar wannéér je die voedingsstoffen eet.

Vet verliezen 1.0 combineert een dagelijkse ‘vastenperiode’ met een slimme timing van je voeding. Het resultaat is maximale vetverbranding zonder een vertraagde stofwisseling en zonder dat je lichaam zijn eigen spierweefsel gaat afbreken om aan energie te komen.

Deze manier van eten voorkomt, dat de voedingsstoffen die je eet worden opgeslagen als vet. Dit komt onder andere doordat deze voedingsstijl je insulineproductie beïnvloedt, zodat het opslaan van het ‘teveel’ aan energie in de vorm van lichaamsvet, wordt voorkomen.

Vet Verliezen 1.0 risicoloos uitproberen

Je kunt deze strategie nu een maand lang zonder risico uitproberen. Als deze strategie – om wat voor reden dan ook – niet bij je past of niet de gewenste resultaten oplevert, dan kun je binnen 30 dagen een mailtje sturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Daarnaast krijg je als bonus levenslange support van Mark van Oosterwijck met betrekking tot alle vragen die je hebt over deze methode (of als je even een peptalk nodig hebt).

Klaar om snel, gezond en blijvend van dat overtollige vet af te komen? Klik hier om Vet Verliezen 1.0 een maand lang risicoloos te testen.

Bepaal zelf uw BMI

cm
kg

Bepaal zelf uw BMI

De kinder-BMI calculator is betrouwbaar voor kinderen tussen 2 en 20 jaar

cm
kg