Afvallen
in de 
overgang

Koolhydraatarm dieet: Back to Basic

Je valt 2 kilo per week af met het Back to Basic Afslankplan van Carla van Schaik, afslankcoach – Een koolhydraatarm dieet dat werkt!

Ben jij het ook zo zat om je te dik te voelen? Wil je nu eindelijk eens afrekenen met de overtollige kilo’s en irritant (buik)vet?

Carla had ook last van overgewicht. Zij wilde erg graag afvallen en heeft daarom bijna alle diëten wel eens geprobeerd. Helaas, zonder blijvend succes.

Uiteindelijk kwam zij erachter waar nu eigenlijk het probleem ligt. Als je bent afgevallen en je bent op je streefgewicht, dan is het dieet ook klaar. Elke keer opnieuw kwam ze weer aan. Ken je dat?

Carla is zich daarom gaan verdiepen in het fenomeen diëten, wat doet een dieet nou precies met je? Door haar ervaringen met allerlei soorten diëten, die niet echt succesvol waren, heeft zij voor zichzelf een plan opgesteld, waarmee ze uiteindelijk wel succesvol is afgevallen.

Blijvend afvallen met een koolhydraatarm dieet

Koolhydraatarm dieet: Back to Basics AfslankplanZij heeft aan den lijve ondervonden dat de kilo’s er het makkelijkst af gaan met een koolhydraatarm dieet. Daarop heeft zij zich gefocust en een volledig plan ontwikkeld. Door dit plan in combinatie met de heerlijke koolhydraatarme recepten die zij in de loop van de tijd heeft verzameld, heeft zij nu eindelijk haar ideale gewicht bereikt en is nu, een jaar later, nog steeds op haar ideale gewicht.

Omdat dit afslankplan zo succesvol was en zo’n goed en blijvend resultaat heeft, heeft zij andere mensen met overgewicht ook dit “dieet” laten proberen. Het resultaat was verbluffend,  bijna iedereen die het “dieet” is gaan doen het afgelopen jaar heeft zijn of haar streefgewicht bereikt en heeft dit ook vast kunnen houden.

De meeste diëten volg je een bepaalde tijd en in de periode dat je dit dieet volgt werkt dit ook wel, het afvallen gaat goed en je verliest kilo’s. Maar ………  zodra je met het dieet stopt je kom je gegarandeerd weer aan. Dit gebeurt je niet met het Back to Basic afslankplan. Dit afslankplan is zo uitgewerkt dat je, als je precies doet wat het plan je leert, je je streefgewicht zult behouden. Je zult dus gegarandeerd afvallen, zonder JOJO-effect.

Wat biedt het Back to Basic Afslankplan koolhydraatarm dieet allemaal?

Je krijgt uitleg over waarom te veel koolhydraten ongezond is. Door deze uitleg krijg je precies de juiste kennis en inzicht in het eten van (verkeerde) koolhydraten. Hierdoor kun je blijvend afvallen met een koolhydraatarm dieet.

Dit  koolhydraatarm dieet vertelt je precies wat moet je doen om van je overgewicht af te komen.

Dit koolhydraatarm dieet vertelt je welke boodschappen je wel en welke je niet moet doen.

Dit koolhydraatarm dieet zorgt ervoor dat je lekker kunt blijven eten.  Het volhouden van dit dieet wordt daardoor een stuk makkelijker. Carla heeft een compleet menu samengesteld met meer dan 30 heerlijke, natuurlijke recepten die jou helpen om tot 2kg per week te verliezen.

Dit koolhydraatarm dieet levert je een boek, waarin een compleet afslankplan staat dat jou helpt over te stappen naar een gezond leefpatroon.

Dit koolhydraatarm dieet geeft gezonde alternatieven voor de meeste, gangbare ontbijten. Uit ervaring blijkt dat tijdens een koolhydraatarm dieet de meeste mensen moeite hebben met het kiezen van een gezond ontbijt. Carla heeft daarom de meest gangbare ontbijten op een rij gezet met daarbij gezonde alternatieven.

Tijdens het afvallen met dit koolhydraatarm dieet hoef je je geen zorgen te maken over je voeding, er is een complete boodschappenlijst samengesteld met voedingsmiddelen die je allemaal kunt eten om gegarandeerd gewicht te verliezen.

En als Extra Bonus bij dit koolhydraadarm dieet: Belangrijke informatie over voeding die jou kan helpen bij je nieuwe leefpatroon. Met deze extra informatie zal het aanmeten van een nieuw eetpatroon nog makkelijker worden

Begeleiding bij dit koolhydraatarm dieet Het is belangrijk dat als er iets niet helemaal duidelijk is, dat iemand je kan helpen. Daarom geeft Carla gratis support via de e-mail. Heb je vragen, dan kun je haar altijd mailen via: info@backtobasicafslankplan.nl of je stelt je vraag via Facebook.

Ontvang de gratis boodschappenlijst. Als je alleen nog producten eet, die op deze boodschappenlijst staan, val je de komende maand al tot 8 kilo af!

Bepaal zelf uw BMI

cm
kg

Bepaal zelf uw BMI

De kinder-BMI calculator is betrouwbaar voor kinderen tussen 2 en 20 jaar

cm
kg